VOER zoekt opiniemakers om op regelmatige basis nieuw denkvoer aan te bieden op het gebied van erfgoed en ruimte-onderwerpen. Deel jij deze interesse en spreekt de missie van Platform VOER je aan? We nodigen je uit om deel uit te maken van de community in een functie als gastblogger, vaste blogger, fotograaf of illustrator.

Gastblogger
VOER is een open platform bedoeld voor iedereen. Je kan dus op onregelmatige basis blogs schrijven voor VOER op basis van je kennis, interesses of ervaringen, zoals een net afgerond (afstudeer)project. De timing en het onderwerp worden in overleg met de redactie bepaald. Op eigen initiatief een blog insturen kan altijd, de plaatsing ervan is altijd in overleg met de redactie.

Vaste blogger
De vaste kern van het platform. Schrijft blogs voor VOER rondom een bepaald thema op regelmatige basis (bijvoorbeeld eens in de zes weken). De onderwerpen worden in overleg met de redactie bepaald.

Fotograaf / illustrator
Beelden zetten aan tot nadenken op een hele directe manier. Als fotograaf of illustrator maak je beelden bij blogs op VOER of lever je beeld dat zelf een opinie, vraag of dilemma uitdrukt als aanzet voor een discussie.

Interesse? Neem dan contact met ons op!